Senaste inläggen

Eko-godis - bra för ekonomin och klimatet
  • 05 Jan, 2022

De flesta är idag väldigt hälsomedvetna och är noga med vad de stoppar i sig. Det gäller även för godis och sötsaker. Genom att välja eko-godis gör du både din hälsa och din plånbok en tjänst. Dessutom är det mycket bättre för klimatet och naturen. Bara fördelar med andra ord. Eftersom det finns det växande intresse ökar också utbudet av godis. Butiker inriktade på ekoDet finns idag flera tillverkare som endast riktar in sig på att sälja ekologiska produkter inklusive eko-godis.

Därför ska du välja en ekologisk matkasse
  • 01 Nov, 2021

Det finns många fördelar med att välja en ekologisk matkasse nästa gång du handlar. Dels gör du en tjänst för klimatet och dels är det ett hälsosammare alternativ. När du köper ekologiskt vet du att grönsaker och andra livsmedel inte blivit besprutade med diverse kemikalier. Det bästa är förstås om allt från frön till grönsaker är ekologiskt. Idag behöver du inte ens plocka ihop dina varor själv utan kan beställa en färdig matkasse.

Ekologisk mat för tjockare hår
  • 15 Oct, 2021

Visste du att vad du äter har otroligt stor påverkan på din generella hälsa? Genom att äta mer nyttig och ekologisk mat kommer du må bättre och märka stor skillnad i ditt liv. Genom att äta mer grönt kan du också få starkare naglar och tjockare hår. Du kan sedan komplettera din kost med nödvändiga kosttillskott för att försäkra dig om att du får i dig alla nödvändiga vitaminer och mineraler.

Tips på produkter för en ekologisk matkasse
  • 25 Aug, 2021

Det finns många fördelar med att handla på nätet. Speciellt när det gäller att handla mat. Du slipper stå i kö, du får maten hemlevererad och du kan handla när du vill utan stress. Du kan dessutom spara pengar när du handlar ekologisk mat online. Att handla ekologiskt är ingen skillnad från att handla “vanlig mat”, du väljer dina favoritvarumärken som Felix, Kungsörnen med flera och lägger till varorna du vill handla i din varukorg.

Ekorrens ekologiska - en ny matbutik med ekomat på nätet!
  • 25 Aug, 2021

Vi är otroligt stolta över att meddela att vår nya inriktning helt fokuserar på ekologisk mat online. Ja, du läste rätt nu ökar ekorrens ekologiska sortimentet och öppnar dörrarna till en helt ny upplevelse när du handlar mat på nätet. Tidigare låg vår fokus på produkter från godis för att sedan vara en del av Arvid Nordqvist sortiment. Nu har tiden alltså kommit för oss att satsa på ekologiska produkter, något vi tror väldigt starkt på.